ZoNdagse pickNicks

De echte zomermaanden zijn eindelijk aangebroken. En corona of niet: wij gaan er een topzomer van maken!

Van 5 juli t.e.m. 30 augustus gooien we elke zondag de poort van buurman Bart zijn privétuin open voor een zalig zomers picknick in het groen. Van 9u30 kan je je picknickpakket oppikken vol heerlijke producten uit de buurt. Met een eigen dekentje of zitje onder de arm kies je vervolgens een plekje in het gras. Terwijl jij geniet van de tuin serveren wij warme bereidingen, fruitsapjes, bubbels en meer van dat lekkers. Wanneer de deuren om 11u30 dichtgaan, heb jij genoten van een zondag uit de duizend.

Tijdens de picknick zorgen artiesten zoals Jo Nicolai (piano) , Sielke Ramakers (harp) … voor de muzikale omlijsting.

Praktisch

  • Wanneer: iedere zondag van 5 juli t.e.m. 30 augustus van 9u30 tot 11u30
  • Prijs: volwassenen: €30 p.p., kinderen (3-12 jaar) €15 p.p.
  • Om 100% corona-proof te zijn, verwelkomen we max. 50 personen dus op tijd inschrijven is de boodschap.
  • Wachtlijst? Als de picknick volzet is, openen we een wachtlijst. Wie op de wachtlijst staat, kan aansluiten als er opnieuw plaatsen vrijkomen.
  • En wat bij slecht weer? De eerste 12 reservaties worden bij slecht weer ontvangen in de schuur des huizes en genieten van een persoonlijk huiskamerconcert met picknick. Andere gasten krijgen de picknick thuis geleverd of kunnen terecht in ons restaurant.

Inschrijven

Schrijf je in via onderstaand formulier. Let op, omwille van corona-maatregelen verwelkomen we maximum 50 personen. Vol = vol.

Wij rusten uit

Café Cartouche is gesloten in de wintermaanden. Zien wij je terug in de zomer? Tot dan!