Café Cartouche bars

Voor ieder wat wils

Spijs eN draNk

Een hapje & drankje als vieruurtje? Een grote ‘boef’ bij Mosselen met ballen? Of verkies jij een lekker ontbijtje boven een apero? Op elk moment van de dag kan je bij ons terecht om je maag te spijsen. Bovendien betaal je je favoriete lekkernij nu 100% cashfree, want overvolle portefeuilles zijn zo passé.

MosseleN met balleN

In ons restaurant ‘Mosselen met Ballen’ zijn de echte Zeeuwse mosselen de specialiteit. Toch geen fan van mosselen? Onze balletjes zijn eveneens goddelijk, te verkrijgen op drie manieren en geserveerd met een salade en verse frietjes, hoevebrood of puree à volonté.

Wist je trouwens dat het restaurant de meest unieke plaats van de hele site is met zicht op de bomendreef? Maak snel je reservatie!

Openingsuren 'Mosselen met Ballen'

SNeuk op het terreiN

Een frisse pint, fancy cocktail of kruidige gin? Wij serveren een uitgebreid aanbod van heerlijke drankjes & versnaperingen. Van hartige tapas tot zoete zondes, de perfecte match met jouw drankje is zo gemaakt.

Openingsuren 'warme sneuk'

ONtbijteN op zoNdag

Elke zondag kan je bij ons terecht voor de perfecte start van jouw dag. Kies jij voor het ambachtelijk hoevebrood met spek en eieren? Vers gebakken pistolets? De alombekende omelet Cartouche? Of toch de wentelteefjes met verschillende garnituren? Wij zouden ook keuzestress hebben hoor.  PS: Je plekje reserveren is noodzakelijk. Maak snel je reservatie!

Openingsuren 'Ontbijt'

GRoepsbeleviNg

Wil jij de collega- of vriendschapsband nog sterker maken? Dan zit je bij Café Cartouche aan het juiste adres. Kom met het hele team lekker tafelen op onze zomerse locatie. Kies jij voor een vaste formule of organiseer jij liever jouw eigen feestje?

Café Cartouche logo negatief wit