Café Cartouche bars

Let's party!

IN oNze feest-veRaNda

Geniet met familie, vrienden of collega’s van één van onze vaste formules & wij zorgen voor een onvergetelijke belevenis. Organiseer jouw babyborrel, jubileum of bedrijfsfeestje in onze gezellige Feest-veranda, waar je in je eigen zone kunt genieten van de ongedwongen zomerse sfeer die op Café Cartouche heerst.

BBQ

Een zwoele zomeravond, de geur van gegrild vlees, een frisse pint en een gezellige sfeer. Wat wilt een mens nog meer?

ONTDEK HET MENU

MosseleN met BalleN

Mosselen & ballekes à volonté in ons restaurant! Een echte Belgische middag of avond? Dat komt in de sacoche.

ONTDEK HET MENU

Tapas

Heb jij het graag wat zuiders? Dan zijn tapas de oplossing. Smul van royale schotels om je vingers & duimen van af te likken.

ONTDEK HET MENU

Feest-veranda Café Cartouche King of the grill bbq groepsformules collega's vrienden Diepenbeek

Ga zelf aan de slag

KiNg of the grill

Ben jij liever zelf ‘King of the Grill’? Reserveer een unit met vuurkorf op ons terrein en organiseer jouw eigen BBQ met vrienden, familie of collega’s.

Het ideale groepsuitje

WijNsafari

Beleef een unieke ervaring in het authentieke Haspengouw met familie, vrienden of collega’s. In samenwerking met Terroir-Wijnsafari ontdek je de verborgen wijnparels van de streek met een groen wagentje. Wil je nog een kers op de taart? Sluit je dag dan af met één van onze formules. Een memorabele familie-uitstap of teambuilding, inclusief topervaring uit een streekgebonden, pure en creatieve keuken.

ReservereN

Heb jij de feestkriebels te pakken en zie jij een groepuitstapje bij Café Cartouche wel zitten? Laat hieronder jouw gegevens achter en kies een formule naar keuze. Tot snel!

Café Cartouche logo negatief wit